Ecco Move – un pantof cool

By Wednesday, June 25, 2008 1 Permalink

ecco1.jpgAm primit de la Ecco o pereche de pantofi. Oamenii au zis – “Testează-i, apoi scrie pe blog despre ei!”. Ne vin la redacţie tot felul de lucruri în teste: telefoane mobile, televizoare, aparate foto, ace, brice şi lucruri fantastice. Pantofi n-au venit niciodată. Aşa că am fost oarecum reticent la ideea de a testa pantofi. Adică… ce ar trebui să le fac? Să-i port vreme de o săptămână, după care să decid că:

– nu mă strâng (asta ţine de măsură)

– mă simt confortabil în ei

– nu put

– arată bine

– se uită mai multe femei la picioarele mele (îmi doresc asta?)

În fine, am decis că ar putea fi o experienţă interesantă (în măsura în care a purta pantofi este o experienţă). Şi n-am regretat. Pantofii sunt model Ecco Move, din zona casual. Adică poţi să-i porţi liniştit fără să te stresezi că n-ai un blug la care să-i asortezi şi cu convingerea că “jungla urbană” te găseşte întotdeauna pregătit. Sunt făcuţi din materiale moi şi foarte “respirabile” – n-am avut nici măcar la 38 de grade senzaţia că trag după mine doi bulgări de foc, ba dimpotrivă. Designul este dinamic iar amestecul de textilă cu piele, plus talpa şic le conferă un look cool. Culoarea celor din imagine mi se pare cea mai haioasă, însă există şi variante pe gri sau maro.

Concluzia e că mă voi orienta de-acum către magazinele Ecco, atunci când va veni vremea să-mi cumpăr pantofi. Până la urmă…  testele astea au o calitate (sau poate un defect): pot crea dependenţă.

1 Comment
  • Melcu' cleios
    June 26, 2008

    Da-mi-i si mie o tura, daca zici ca nu put!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *