12. Complet. Next!

By Monday, November 28, 2011 4 Permalink

Acum 12 ani, FHM România începea să prindă contur, de la ideea că românii vor înțelege cu greu ce înseamnă cele trei litere din logo. În redacție, ne chinuiam ore-n șir să găsim celor trei litere înțelesuri românești, dincolo de For Him Magazine-ul care peste câțiva ani avea să facă istorie, ușor transformat în acel ”Revist de gen masculin” cu care cititorii s-au identificat până la colecțiile care le umpleau încăperile.

Cifra 12 simbolizează un lucru complet, o unitate perfectă și armonioasă. În civilizațiile antice, precum cea orientală sau iudaică, 12 corespunde plenitudinii și integralității unui lucru. În 12 ani, am reușit, împreună cu tine, să facem un FHM armonios, elegant, complet. Nu ne lăudăm singuri, ci stoarcem esențialul din sutele de mesaje pe care le-am primit de-a lungul timpului de la cele 2-3 generații de cititori care ne-au cumpărat lună de lună pentru a fi funny, sexy și useful. Pentru a fi FHM, alături de noi, dându-ne încrederea că, după 12 ani vom putea spune ceea ce citești acum.

După 12 ani, echipa FHM se înclină cu respect în fața sutelor de mii de FHM guys care i-au trecut pragul. Și, cu bucuria unui lucru complet în spate, îți urează un 20..12 perfect pentru un nou început!

Acesta este mesajul meu pentru toți prietenii FHM care, de-a lungul timpului, au cumpărat această minunată revistă. Care este de șase ani și jumătate pe locul 1 în topul revistelor pentru bărbați din România.  12. Complet. Next. Ne revedem în curând.

Fotografia e trimisa de unul dintre fanii FHM, acum 4 ani.

4 Comments
 • alex
  November 29, 2011

  Succes.

 • Trosnel
  December 1, 2011

  Thous shalt be missed. 😉

 • Andrada
  December 8, 2011

  O revista ce va ramane istorie!

 • Yoshy262
  January 8, 2012

  Succes la noul loc de munca si iti doresc sa depasesti 12 ani acolo.
  Un an nou cu sanatate, tie si familiei, sa fie sanatosi copii
  ca asta conteaza cel mai mult.

  Daniel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *