Hacker Evolution pentru iPhone

By Thursday, February 4, 2010 0 Permalink

hackerClickgamer.com şi Exosyphen prezintă Hacker Evolution pentru terminalele Apple iPhone. Versiunea Hacker Evolution pentru iPhone este o adaptare a unei serii deja disponibilă pe alte platforme ce ţin de Mac, PC si Pocket PC. Iniţial, termenul “hacker” avea o distincţie oarecum onorabilă: un hacker este o persoană care are abilitatea înnăscută de a folosi sau exploata un obiect din starea sa existentă (în acest caz, sistemul de operare al unui computer) în alt scop decât cel pentru care a fost creat iniţial.

Din cauza numarului extrem de mare de infractiuni informatice care au loc in prezent, termenul hacker este mai degraba asociat cu o persoana care isi utilizeaza computerul pentru a ataca in mod rau intentionat computerul unei alte persoane nevinovate.

In pielea unui astfel de personaj trebuie sa intre si jucatorul, care are de spart de la simple servere pana la actiuni de folosire de virusi pentru a-si acoperi urmele si a nu pierde firewall-ul de protectie.

Daca virusii sunt plasati cum trebuie si bazele de date sunt distruse, utilizatorul va primi un punctaj mai mare.

“Hacker Evolution este primul pas dintr-o serie de jocuri inovatoare si unice pe care vrem sa incepem sa le dezvoltam pentru terminalele iPhone si dispozitivele iPod Touch”, a declarat Robert Muresan, fondatorul si CEO-ul Exosyphen Studios.

Reprezentantii companiilor au declarat ca jocul este compatibil si cu dispozitivele iPod Touch.

Jocul este disponibil pentru download in magazinul Apple iTunes si costa 0,99 de dolari, adica in jur de 3 RON.

Sursa: Rring!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *